tisdag 19 januari 2010

22:37

Grattis till Kent! som vann ett pris i P3 Guld:s gala i kategorin bästa grupp ikväll. Riktigt rätt och riktigt som det ska va´.
Tidigare vann Kent även pris i Årets Rock och Årets producent i Grammisgalan.
Även grattis till Lars Winnerbäck såklart som vann två priser i P3:s gala: Guldmicken och årets artist!!!
Och på måndag är det dags för Guldbaggegalan där jag givetvis hoppas på att Noomi kammar hem priset för bästa kvinnliga huvudroll för sin roll i Män Som Hatar Kvinnor. Klart att hon tar hem det, det ska bli så mysigt att se. Hoppas även att filmen i övrigt får många fina priset, det är den och Noomi värd och alla andra mysiga som är med i den filmen, som Mikael Nyqvist och Lena Endre bl.a. de är också värda.

Idag ringde pappa, han och Gunnel kommer antagligen hit på lördag och hälsar på lite. De ska hjälpa oss och bl.a. fixa en ny duschslang i badkaret till vår dusch, ni vet pappa kan ju sånt. Vi ska kanske också köpa en bokhylla på Ikea så att de kan hjälpa oss att köra hem den och kanske till och med borra upp den. IIIIh!!
Så om de är snälla kanske vi också bjuder dem på fika, lite ska de väl få för att de kommer och hälsar på sådär, höhö.

Idag har vi målat första lagret vit färg på våra väggar i köket, det kommer verkligen bli asbra. Imorgon ska vi måla andra lagret, känns skönt att det verkligen kommer hinna torka ordentligt innan vi målar lager nummer 2. Gött. Vi kommer få finaste köket, jag lovar. Myspys som faen kommer det att bli.
Puss på den ni!