söndag 25 mars 2012

10:38

Nu ska ni få se tre saker jag och älskling hittade på stan igår som vi ska köpa:) Den första bilden: vit och blå skål som vi köpte till Alfons som vattenskål men som vi när vi kom hem insåg var sååå fin som yoghurtskål att vi nu har beslutat oss för att köpa dessa som nya yoghurtskålar, kanske även faten till som assietter, det är vad jag vill, men vi får se vad älskling tycker! Är totally in löööve!

Bild nummer två har vi en Vas, från hör och häpna: Lagerhouse, vi brukar inte ofta hitta något där men igår hittade vi den vasen där, så fin! Man kan ju bara ha snittblommor i då den är så smal upptill men snittblommor får det bli, iallafall ibland och annars tycker jag den är fin också, som dekoration i fönstret! Så även den ska vi köpa!

Bild nummer tre har vi nya dricksglas från Lagerhouse också, men såg nu på morgonen att de även finns på Åhlens så då blir det nog att vi köper både glas och skålar där, rabattcheckar får vi ju från Åhlens ofta plus att det blir en massa bra bonus:) Iallafall, dessa fina dricksglas ska vi byta ut till från våra tråkiga vardagsglas från Ikea, kommer bli såå fint det med.



Inga kommentarer: