tisdag 7 december 2010

16:44

Idag har jag haft en plugga-hemma-dag. Bea var i skolan bara 10 till 12 typ. Vi åt varma mackor till lunch idag, med ost och tomat på, gott! Annars har vi mest slöat och så idag, gått en snabbis till affären och handlat lite till pastasalladen vi ska äta ikväll. Vi ska ha ruccola, tomat, gurka, fetaost, gnocchi-pasta och kassler i den, mums!

Det har som sagt inte hänt så mycket mer idag, så ja, det blir liksom tomt på att hitta något att skriva, lite grann. Igår kväll åt vi ju som sagt en jättegod födelsedagsmiddag bestående av fläskfilé, pommes och bea-sås. Vi äter alltid varsin Bea sås för jag tycker om sådan "riktig" bea sås på burk medan bea gillar sådan fake som man blandar pulver med vatten och kokar upp, liksom pås-sås, HAHA! Det var iallafall jättegott. Resten av kvällen pratade Bea lite i telefon med föräldrar och mostrar och allt vad det var som ringde och grattade, vi kollade på Idol inför finalen, något nytt program de kommit på att visa och sedan såklart Våra vänners liv. Den serien är snart slut, bara två avsnitt kvar, tråkigt, den är så bra!

Ikväll var det istället ingenting på tv, segt. På lördag ska vi förresten gå på bio och se Svinalängorna med min lilla favvo-Noomi i huvudrollen. Det blir kul! Filmen har ju premiär fredag men då är det ju faktiskt så att Idol-finalen kommer först, haha. Hoppas verkligen att Jay vinner, samtidigt som det vore lite coolt om Minnah vann, hon som åkt ut och sedan kommit tillbaka igen en gång i tiden. Det ni.

Inga kommentarer: