måndag 31 januari 2011

16:06

Idag har vi städat, hela lägenheten har vi städat. Jag och älskling. Nu har vi en fin lägenhet igen som är bortstädad från damm och delar av Beas förkylning, haha. Om en stund ska vi gå ut lite, måste göra det, har inte varit ute på hela dagen..förutom att vi gick med soporna. Vi ska gå till affären, jag ska köpa Sofis mode, kommer ut idag. Det är roligt!

Idag ramlade tidningen Matmagasinet in genom vårt brevinkast. Vi fick den i julklapp av Beas föräldrar. Det ska bli roligt att ha en mat-tidning igen, vi har kommit till ett stadie där vi verkligen måste börja variera vår matlagning, för vi äter samma mat jämt känns det som. Hittade bland annat recept på en jättegod köttfärs- och bönröra med avocado-dipp och rostade tortillas till, lät jättegott!
Ikväll ska vi äta en pasta som vi åt förra söndagen hos Therese och Stoffe innan vi åkte hem. Man gör pasta med morotsremsor som man lättstekt med vitlök, blandar i detta i pastan och har sedan pesto och rostade pumpafrön till som man blandar i själv efter tycke och smak så att säga. Det är verkligen jättegott och enkelt, ni borde prova! Tack Therése för receptet, det kommer vi laga ofta.
Nu ska jag fortsätta bläddra i den roliga mat-tidningen.

Puss.

Inga kommentarer: