torsdag 11 augusti 2011

16:07

Kollar lite bloggar, skulle vilja ha fler roliga bloggar att läsa, personer som skriver ofta, några tips på bra bloggar, tack?

Ska snart hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch..måste ju lukta gott när jag ska ut på vägarna, på Rydsvägarna alltså, gå till Hemköp och sen hem till Lauren, en jädra sväng alltså:) Snart ska älskling laga mat åt oss, hon får göra det idag eftersom att hon är bäst på att göra tomatsoppan vi ska äta till middag:) Till den serveras det baguette med färskost på med vitlökssmak, mumma! På tal om soppa så åt vi en kall soppa på landet hos Beas föräldrar som Beas mamma hade gjort en dag, den var gjord bland annat på gurka och selleri, flytande buljong, lite vatten och kryddor, jättegod! Fräsch, uppiggande och svalkande plus att det kändes nyttigt, ska prova att göra sådan någon gång, kommer bli spännande, någon som vill komma hem till oss och smaka?

Funderar förövrigt på vad gör gott till ikväll jag är sugen på och har kommit fram till att bullar och kakor skapar mest sug, inte så mycket chips med dipp feeling ikväll;) Haha, men vi får se vad de andra tycker, om frugan är medgörlig eller ej;)

1 kommentar:

bea sa...

jag beställer pizza om du gör gurkburksoppa!