söndag 1 maj 2011

10:51

Kvällen igår var väldigt lyckad. Vi åt så mycket god mat att jag knappt kommer ihåg allt, det var: grillat kött, potatiskroketter, två såser: tsatziki och bea och även Coleslaw, grillad halloumi, världens största och jättegoda sallad, Västerbottenpaj och baguette. Jag och älskling hade egenmarinerat kött med oss och de andra grillade spett. Mums vad gott det var! Till efterrätt blev det någonting som Simons syster kallade för Smores. Tydligen något amerikanskt recept. Man lägger typ nutella kräm på mariekex, lägger på grillade mini- marsmallows mellan och trycker ihop kexen. Sen äter man! Det var gott men väldigt kladdigt! Det var knappt så att man orkade någon efterrätt efter denna dundermåltid.
Det var iallafall vääääldigt gott att grilla för första gången i år. Tror faktiskt att det blir grillning nästa helg med, innan Utekravallen.

Men, jag ska väl berätta var vi var igår och vilka vi firade valborg med. Haha. Det var jag och Bea som var bjudna hem till Simons kusin Martin och hans tjej Märta. Där var även såklart Emma och Simon och Simons syster Johanna med sin kille Pontus. Det var som sagt mycket trevligt med grillning, mat och vin och roliga pratstunder. Efter denna middag var det tänkt att vi skulle gå till Akuten på campus, men det blev aldrig så. Vid ett-tiden gick vi hem, hela vägen till Ryd, det var skönt med en långpromenad efter att ha ätit så mycket:) Tack iallafall allihopa för en väldigt trevlig kväll:)