fredag 27 maj 2011

17:54

Ja ni, igår kom vi hem från Helsingborg. Det var mysiga dagar där. Therése tog sin examen som civilekonom och det var väldigt roligt att se:) Det hölls fina tal både i aulan ( på Universitetet i Lund) där själva ceremonin hölls och hemma i Theréses och Stoffes lägenhet på kvällen. Hon fick fina presenter och det åts god mat i form av mousserande och snittar till drinken, lax med frukt och grönt som varmrätt följt av en enormt god cheese cake till efterrätt. Mums!
Vi åkte ner med Beas pappa till Helsingborg i tisdags och åkte hem med Beas föräldrar igår förmiddag. Men innan hemfärden igår åt vi frukost på Beas föräldrars hotell där i Helsingborg, hotell frukost är alltid gott. Jag, Bea, Therése och Stoffe gick hemifrån dem ner till hotellet och gjorde de andra sällskap till frukosten, väldigt gott!

Det var skönt att komma hem igår och inte känna att helgen var över utan att den snart skulle börja istället. Det blir mest tentaplugg hela helgen men lite ska man väl försöka hinna gå ut och göra något.
Nu ska jag försöka övertala älskling att sluta se Vänner och titta på mig istället..

Inga kommentarer: