fredag 13 maj 2011

21:24

Ja ni, denna dag har varit väldigt lång.
När vi kom hem från Nyköping kändes det redan som om vi varit uppe väldigt länge. Vi tog en kopp kaffe vid halv fyra tiden och efter det ville Bea att vi skulle cykla ner till stan igen. Hon ville nämligen gå på jakt efter Tony Hawk som är i stan denna helg, vi ska ju till Cloetta Center imorgon kväll och titta på honom så det blir skoj för Bea! Tyvärr såg vi inte till Hawk på stan under eftermiddagen, men imorgon förmiddag blir det även då en tur till stan för att checka läget igen, vem vet? kanske får vi se honom då!
När vi kom hem från stan igen vid sex-tiden tog vi lite oliver och chilinötter innan vi lagade kvällens goooda middag: Enschiladas med kycklingröra och ost på som sedan kördes in i ugnen, mums!

Nu sitter vi på varsitt håll, jag vid min dator här i vardagsrummet framför Bonde Söker Fru med en kopp kaffe i handen. Bea med sin kopp kaffe och sin dator i köket. Jag pluggar lite, hon med. Om en stund ska jag lägga ner plugget för ikväll och se tv och läsa en bra tidning istället. Det ni!

Men som sagt, imorgon förmiddag till elva-kaffet är vi på plats nere på stan igen för att gå på Hawk-jakt och mysa på något fik.

Trevlig helg!

Inga kommentarer: