söndag 15 maj 2011

15:47

Sitter och väntar på att regnet ska börja ösa ner här utanför..de har ju sagt att det ska bli regn länge, och det blir bara massa mörka moln som inte blir något..skönt men då kan det ju lika gärna vara fint väder hela tiden istället!

Kvällen igår var riktigt bra, vi åt pizza i solen mitt på Ågatan till middag, dock inte speciellt god pizza men det dög. Vål på Cloetta fortsatte turen med att älskling fick ta med sin kamera in, skönt! VI träffade Karolina som jobbade där, tittade på två grymma bröder som åkte inlines sjukt bra och högt i rampen. Sen kom Tony Hawk och hans "grand jam", de var riktigt duktiga:) Tony avslutade hela showen med något som heter 900. Jag som inte är så insatt vet tyvärr inte vad som är så grymt med det, men har förstått att det är stort att göra en sådan!

När vi cyklat hem igen (vår andra runda till och från stan för dagen, duktiga) satte vi igång tv:n med en gång, såg Melodifestivalen medan vi smaskade på naturgodis, oliver och lite chilinötter! Saade kom på en hedrande tredje plats, snyggt jobbat! Sen när hela kalaset var slut 00:15 somnade Bea som en stock följt av mig. Bra lördag!

1 kommentar:

bea sa...

alltså 900 är helt episkt. det är inte många som har bevittnat en sådan av självaste tony hawk.