fredag 13 maj 2011

20:55

Vi åkte ju som bekant till Nyköping igår vid lunchtid. När vi kom fram till Nypan gick vi hem till Beas föräldrar och åt lite försenad lunch. Efter lunchen blev det en promenad först till NK-villan för att fika där men de verkade inte ha ställt ut utemöblerna än så det blev så att vi gick till Princess för att köpa med oss varsin bulle och ta med hem, gjorde kaffe och satte oss på uteplatsen för en fika. Vid femtiden kom Beas mamma hem från jobbet och vi umgicks lite, sen kom Beas pappa också hem och vi hade en rolig och mysig kväll med mycket prat, skratt och god mat som Bea hade lagat. Vi avslutade kvällen med Eurovision semifinalen och konstaderade glada att Saade och även Danmark som hade en bra låt gick vidare.

Idag vaknade vi klockan åtta av klockan som ringde, vi åt frukost och gjorde oss iordning till klockan tio, då gick Bea till folkets hus och var jury i en tidningstävling för medietreorna. Jag gick istället på stan, köpte nagellack och hittade en fin klänning (bilder kommer). Vid elvatiden var Bea fortfarande inte klar på Folkan och jag hade tröttnat på den lilla "stan" som finns i Nyköping och gick upp till Beas mamma på hennes jobb, där fick jag en god kopp kaffe och läste tidningen lite medan hon jobbade lite. Sen kom Bea upp och gjorde oss sällskap en stund innan vi gick hem och åt lunch.
Vid halv två åkte vi tåget hem hit till linkan igen och Beas föräldrar åkte till landet. En lyckad minisemester i Nypan blev det allt!

Inga kommentarer: