söndag 22 maj 2011

18:15

Har inte hunnit skriva så mycket i helgen, tiden har mest lunkat på, eller snarare rusat iväg. Den här veckan kommer dessutom att gå jättefort.
I fredags kväll var Fiffo och Denise här och grillade med oss, det var väldigt gott! Jag och älskling grillade kött, med potatiskroketter, sås och sallad till. Mums! de andra åt i och för sig samma sak men med eget kött. Till efterrätt blev det min annars goda sockerkaka med choklad i, men då var den torr och hade stått i ugnen något för länge, synd.

Igår var också en händelserik dag, vi gick till Tornby för att köpa gardinstång, gardiner (som vi hittade av en slump) och lite mat på Ica.
Gardinstången fick vi bland annat hjälp av Beas pappa att sätta upp idag och gardinerna var färdigsydda (vita) så de var bara att hänga upp efter strykning. Det blev så fint! Ska lägga upp en bild sen! Så idag var alltså Beas pappa här, han hjälpte oss putsa alla våra fönster, både utvändigt, invändigt och emellan, så nu är det såå fina! Jag och älskling hjälpte till och torka överallt runt fönstren och så, jättefint blev det! Sedan hjälpte han även oss med att balkongen, fixa min cykel lite och klippa träd på uteplatsen, väldigt snäll pappa har Bea! Vi bjöd först på fika med kaffe och chokladruta och sedan blev det kyckling- och kikärtsgryta till lunch innan han åkte hem vid tre.

Ikväll blir det lite tentaplugg, tv och myskväll med varma mackor med älskling!

3 kommentarer:

bea sa...

alltså vi köpte ju INTE stången och gardinerna på ica. bara så att alla vet.

Victoria sa...

hahahah, neje!!

emma sa...

lycka till med tentan!