söndag 25 september 2011

14:46

Idag har vi handlat mat, för en hel vecka, igen. Det är lite segt att åka iväg och så tar det lång tid innan man kommer hem igen... men nu är det gjort!
Imorgon ska jag vara hemma och plugga hela dagen, därför har jag inte så stor lust att göra en massa plugg idag, det får bli läsa tidningar och vila istället, skönt ibland att bara lata sig.

Och ikväll blir det såååå god middag, trattkantarellsoppa med våra egenplockade kantareller, mumma! Den soppan blir verkligen jättegod så jag kommer njuta som en galning:) Så fåre blir baguette till också, det kan inte bli bättre..eller jo vänta det kan det:) Till söndagsmiddagen, som förr i världen när Ensam mamma gick på rätt dag så blir det idag Ensam mamma söker till middagen, reprisen från förra veckan går tack och lov iallafall på söndagar:) Annars har ju Ensam mamma söker flyttat till måndagar nu och just nu på måndagar går ju Idol och det går helt enkelt före Ensam mamma, så det får ses i repris istället, alltså på söndagar..hänger ni med? Hoppas!
Nu ska jag göra lite eftermiddagskaffe, mums!

Inga kommentarer: