söndag 18 september 2011

18:43

Lite mer nytt från helgen då, vi åkte ju till Nyköping i onsdags eftermiddag och kom hem idag på förmiddagen.
På torsdagen åt vi lunch med Beas mamma på Kina-restaurang och gick lite på stan (den lilla stan som finns i Nyköping), men sen resten av dagen blev det mest att ta det lugnt och senare fram på kvällen när Beas pappa kom hem från jobbet lagade vi pasta carbonara till oss tre eftersom att Beas mamma och syster var på After Work och hade det trevligt:)

Fredagen bestod i att plocka svamp, massor av svamp! Vi hittade massor av trattisar, typ tre fulla påsar! Plus att vi hittade massor av svart trumpetsvamp som enligt Beas pappa är väldigt god och sällsynt att man hittar! Det var verkligen mumma det! Men det roligaste var nog ändå när Bea (som hade gått iväg för att fota något eller så), ropade: Jag har hittat en svamp som ser ut som en tvättsvamp!! Och som senare visade sig vara värsta goda svampen (också enligt Beas pappa). Men den var nog ingenting för oss så den fick senare Beas föräldrar behålla:) Efter svampplocket blev det en fika i skogen med kaffe och vad man själv valt på fiket i stan tidigare:) Jag hade valt en sockerkringla, huuur goood som helst! Eftermiddagen bestod sedan av att rensa all denna svamp, förvälla och frysa in! På kvällen åts den middag vi ska äta ikväll i matlåda: ugnspotatis, biff med svampsky (svampen vi plockat) och även svart trumpetsvamp på sidan om, mums!

Lördagen blev lite allt möjligt: fika på princess allihop (tradition och alltid värt ett besök), lite gåendes på stan igen och lunch med köttgryta och ris. På kvällen blev det kräftor, sååå gott, ostpaj, wraps, bröd med smör och dessertostar typ brie och så med kex och till efterrätt äppelpaj med vaniljsås och kaffe, en riktig höjdare alltså:) Sen led kvällen mot sitt slut och vi sov vår sista natt i Nypan för den här gången och nu är vi hemma igen, det var verkligen en helmysig helg som vi inte vill glömma:)

Inga kommentarer: