fredag 4 februari 2011

17:12

Idag har jag varit i skolan mellan 8 och 11, typ. Ganska lagom länge. Vi hade en föreläsning om demens, den var inte så jättebra så det kändes lite halvt onödigt efteråt, föreläsaren läste direkt från powerpoint, som vanligt. Efter det träffades jag och Mia och gick igenom vad vi eventuellt ska skriva vårt examensarbete om. Det lutar åt någonting med rehabilitering efter att man fått en stroke. Men vi får se.

Ikväll ska vi äta kycklinggryta med curry och cocosmjölk och körsbärstomater i och ha cous cous till. Gott!
Imorgon ska vi åka till Tornby, Bea ska lämna in sin dator på Elgiganten och sen ska vi en snabbis till Ikea och kanske handla mat också. Det är lika bra att ta allt på samma gång. Söndag blir antagligen plugg igen som vanligt. Det brukar liksom bli så att man sitter och väntar in och gör allt i sista stund precis innan måndag då det ska vara klart....ja, vad ska man säga, man är som man är.

Ja det är väl ungefär vad som händer i helgen..eller jo förresten: imorgon kväll ska vi på bio, vi har fått en biobiljett av Beas mamma som går ut imorgon så vi måste gå den här helgen.Det blir kul!

Inga kommentarer: