torsdag 24 februari 2011

20:27

Sitter och pluggar lite såhär efter middagen. Det blev nuggets med potatisklyftor i ugn och creme fraiche Parmesan/Vitlök. Det var gott!

Imorgon är det fredag och det blir desto godare då, med tacoooos och fredagsmys med den människa jag älskar mest här på jorden, det kan inte bli annat än bra det:)
Idag har det städats här hos oss, det blev så rent och fint. Det känns alltid lika bra efteråt. Det tråkigaste är ändå att städa toaletten och handfatet, men vem tycker inte det? Har iallafall kommit på att det verkligen lönar sig att städa lite oftare, då behöver man inte städa lika mycket och intensivt. Men ja, så har man ju inte tid att ha det jämt. Så det brukar bli lite städ nu och då och sedan storstädning då och då. Sådär som en vanlig svensson, typ.

Nu ska jag skriva lite mer om stroke, skicka och lägga in det på it´s learning och sedan ta en kaffe med älskling. Sen ska vi se ett avsnitt av Big Brother vid tio, det känns inte som om man måste se det varje dag precis, ganska b program, men ibland är det faktiskt roligt att se när de puckade människorna gör bort sig, eller hur?

Natti natti senare på er! Puss.

Inga kommentarer: